Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Av. Kemal Akça Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi olarak kaliteli dolayısıyla tercih edilen, takım ruhuna sahip, bilgi ve teknolojiyi kullanabilen, geleneksel kültürümüzden kopmadan, evrensel eserler ve projeler ortaya koyan, bunların yanı sıra öğrencileri yüksek öğrenime ve sektöre hazırlayan saygın bir okul olmak.

Misyon: Biz, öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.

Başarılar: "Hz. Peygamber ve İnsanlık Onuru" konulu kompozisyon yarışmasında birincilik. Çanakkale şehitlerini anma günü münasebeti ile düzenlenen şiir okuma yarışmasında ikincilik. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında 8 altın, 4 gümüş, 2 bronz madalya ve 2 kupa kazanma başarısı. 2012 LYS ve YGS sonuçlarına göre yükseköğrenime % 62,79 yerleşme oranı.

Saatler: 08:30 16:30
Isınma: Klima ile ve kalorifer ile
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS AVRUPA PROJESİ

Telefon - 02425722277 Uygulama Oteli Tel No 02425722277

WEB - https://gaotml.meb.k12.tr

Adres - Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarcı Mah. Uğur Mumcu Bulvarı Prof. Dr. Türkan Saylan Cad. Gazipaşa ANTALYA

Otel Odası :48

Yerleşim Yeri - DENİZE VE MERKEZE YAKIN BİR KONUMDADIR

Ulaşım Okulumuz otogara 3 km hava alanına 8 km uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 190 km. İlçe merkezinde bulunuyor